Submergeix-te a la natura i viu una experiència rural autèntica

Villa Engracia, tu i el territori, sou els protagonistes

Pista Futbol Sala
Pista Bàsquet
Pista Frontó
Parc Infantil
Paratge Natural
GR 171, GR 175
Piscina Exterior
Taula Ping Pong
Camp de Petanca
Edifici Modernista
Monestir de Poblet
Pet Friendly
Restaurant

Villa engracia és un hotel horitzontal integrat a la natura.
Ens mou generar-te experiències connectant-te al territori, la Conca de Barberà.
Un territori ric en cultura i història, envoltat de naturalesa i amb la seva pròpia D.O. vinícola. A més, comptem amb una oferta gastronòmica molt singular.
A Villa Engracia trobaràs el teu allotjament a mida; habitacions dobles, estudis, apartaments amb capacitat de fins a 8 persones i les nostres cases, casetes independents on sentiràs una veritable experiència rural.
Pots venir sol per desconnectar de tot, en parella, amb la família o amb els teus amics, tots i totes teniu el vostre espai.
Entre les nostres instal·lacions et tenim preparada una pista de futbol sala, perquè reptis un partit als teus veïns d’apartament, una pista de polivalent de frontó i bàsquet perquè demostris les teves habilitats esportives. Per als més tranquils tenim una pista de petanca i per als més petits un parc infantil.
La nostra Piscina és especial, el fil musical és el so dels ocells, miris on miris, només veuràs el verd de la natura i el blau de l’aigua i del cel. Sabem que ets valent, però el clima aconsella tenir la piscina oberta des de finals de juny fins a primers de setembre.
La ruta del Cister, amb el GR-175, travessa el nostre hotel, estratègicament ubicats per a la teva parada per recarregar forces per poder seguir el camí.
Volem que visquis una experiència autèntica i per això al nostre restaurant, La Font del Ferro, trobaràs una oferta de gastronomia local, on destaquen les coques, els olis, els formatges i com no les dues joies de la Conca de Barberà, els dolços i els Vins amb D.O.

Vine a desconnectar i nosaltres ens encarreguem de la resta.

La piscina de l’hotel tanca el dilluns 19 de setembre.

Explora Villa Engracia

Villa Engracia per a ells també

Mascotes

A Villa Engracia som pet friendly, volem que ens gaudeixis amb els teus peluts. Ajuda’ns a una bona convivència, si us plau tingues present els punts següents:

01

Acceptem un màxim de dues mascotes per allotjament.

02

No poden accedir a l’edifici principal de l’hotel on tenim el lobby i el restaurant. Tampoc poden accedir a la piscina.

03

Cal que portis el teu gos lligat dins el recinte de Villa Engracia. En cas que sigui catalogat com a raça perillosa i com estipula la normativa a Catalunya, haurà de portar morrió.

04

Et demanem que no el deixis sol a l’apartament en cap moment i que et responsabilitzis de les molèsties que pot causar a la resta de clients a l’espai.

05

No està permès l’ús dels banys ni les dutxes dels allotjaments per rentar la teva mascota, així com utilitzar les tovalloles que et deixem a l’allotjament per assecar-la. Tampoc està permès que pugin al sofà o als llits.

06

Hauràs de tenir la teva mascota al dia de les obligacions sanitàries i veterinàries que marca la normativa.

07

Allotjar-te amb la teva mascota té un suplement de 12 €uros per nit.

08

Et recordem que només els allotjaments per allotjar-te amb la teva mascota són els estudis, els apartaments i les cases.

Scroll to Top