Esdeveniments en un entorn únic

El teu esdeveniment envoltat de natura i història

Ja sigui una reunió d’empresa, una celebració amb amics o una trobada familiar, a Villa Engracia us ho posem molt fàcil perquè tenim l’entorn que necessiteu. Al mig del paratge natural de Poblet, tu i els teus gaudiran de la natura i la història que envolta el nostre hotel, gaudint i aprofitant al màxim de la seva companyia. T’organitzem l’esdeveniment que necessitis i combina’l amb l’activitat que prefereixis: Team Bulding, Conferències, Sessions Formatives, Sessions de Ioga o Iniciació a la Meditació, Quads, Muntar a cavall, Senderisme, Tir a l’Arc, Futbol Sala, Frontó.

Les nostres sales

Saló Biblioteca

El nostre Saló Biblioteca, et traslladarà a una altra època, per poder reunir-te o tenir un esdeveniment privat, a un saló noble. Es troba ubicat dins del nostre edifici Modernista de 1888, amb xemeneia de les d’abans, terra hidràulic, sostres gravats de fusta i llum natural. Un lloc ideal per poder treballar, o gaudir d’un esdeveniment amb amics o família.

Les seves capacitats són:

Teatre

15 Persones

Taula Imperial

12 Persones

Escola

9 Persones

Saló la Capella

El Saló la Capella és una capella de finals del segle XIX, autèntica i plena d’història. És un espai que dona moltes possibilitats: balls de saló, reunions, banquets, sessions de ioga, formacions o allò que més et convingui. Amb els seus alts sostres de volta, té una acústica molt singular. Entrada independent des del carrer.

Les seves capacitats són:

Teatre

70 Persones

Banquet

40 Persones

Escola

40 Persones

Scroll to Top